мото проекти Портфолио

вие искате мото проект, ние го правим

ЗА ДА СЕ ОТЛИЧИТЕ, ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ.

какво е нужно за мото проект?

В няколко кратки стъпки, ще Ви дадем съвет за това как можем да стартираме успешно мото проект.

1. Най-важното е да подберем правилният мотор. Това е основата, която е необходима за да изградим идея. Ако нямате наличен мотор, можем да доставим за Вас.

2. Основно в къстъм проекта е да поставим ясни граници и цели още в самото начало. Смяната на идея по време на реализиране на проект е често финансово не изгодна за клиента. Добре е да знаете какво искате, а ние от наша страна ще ви консултираме как е най-правилно да постигнем исканията Ви.

3. Красотата не трябва да е за сметка на удобството. За да постигнем баланс между вас, машината и удобството от карането Мото проекта трябва да бъде изпълнен за вашият ръст и килограми. Прекалено късо или дълго кормило, може да доведат до нежелание от страна на моториста да кара дълго.

4. Твърдо или меко окачване също могат да повлияят негативно на поведението на мотора. То трябва да бъде настроено според стила на каране и тежестта на моториста.

Облекло, каска и други. Какво да изберем?

1. Мото Екипровка - ако направим уникален мото проект за вас, то и стилът на вашето облекло ще покаже на останалите, че сте готови да карате този мотор. Не е логично да карате Harley Davidson с облекло за пистов мотор нали?
2. Мото Каска - всеки моторист предпочита различни типове каски, вероятно това е и най-трудната част от това да си моторист. Избора на правилният модел, тип и размер. Но това което можем да постигнем, е в процеса на къстъмизиране на вашият проект, да изберем или направим каска подходяща за проекта. Нашите художници могат да превърнат всяка каска в шедьовър без аналог.
3. Мото аксесоари - това са онези всички малки неща, които хората често добавят на моторите. Дисаги, куфари, слюди и какво ли още не. Но добавянето на допълнителни елементи често променя поведението на мотора. Ако искате да направим доработки по ваш проект, може да ни изпратите запитване. Само тогава ще сте сигурни в избора дали е нужно и безопасно да добавяте аксесоари.

Всички къстъм мотори са изпълнени по индивидуален проект и поръчка. Снимките и информацията, намиращи се в нашия сайт са с изключителни прави и тяхното копиране може да доведе до подвеждане под наказателна отговорност. Моля, уважавайте труда ни и не злоупотребявайте с информацията достъпна на нашия сайт.