сервиз за мотори нещо повече за нас

в сервиз за мотори, РАЗОЧАРОВАНИЕТО ОТ НИСКОТО КАЧЕСТВО
ОСТАВА ДЪЛГО СЛЕД УДОВОЛСТВОТО ОТ НИСКАТА ЦЕНА

Екипът на нашият сервиз за мотори се ръководи от Николай Стоев, известен още като Коко Номада. Николай е учил Двигатели с вътрешно горене, автомобилно инженерство и дизайн. Освен че е професионалист в своята област, той е един от онези мечтатели, които напуснаха зоната си на комфорт и добре платената си работа, за да следват призванието си и да създават мотоциклети… защото страстта никога не се намира в зоните на комфорт.

Всеки клиент е специален за нас и ние слушаме много внимателно каква е неговата визия за неговия мечтан МОТОР. Как го вижда той. Как го чувства. Ние предлагаме своето мнение и своите съвети. Синхронизираме идеята му с нашия опит. Виждаме проекта през очите на естети, дизайнери и инженери едновременно. Това, което се получава накрая, е перфектният синхрон на Човека и неговия мотоциклетен Аватар.

Дали ще преобразим тотално Harley Davidson или ще запазим неговата идентичност и ще работим върху динамиката –  за нас всеки мотор е като наше дете. Грижим се за него през цялото време и следим как израства всеки ден.

сервиза за мотори

Разбира се, да кажем, че нашият сервиз за мотори е нашия дом, би било скучно клише. И все пак е вярно, клише или не – прекарваме повече време тук, отколкото у дома със семействата си. Това е мястото, където се срещаме със своите клиенти, обсъждаме идеи, измерваме, рисуваме, проектираме, изграждаме и създаваме нашите механични произведения на изкуството.

Накратко, това е, което трябва да знаете, ако искате да „докоснем“ вашия мотор:

1. Бъдете готови да се разделите с малко пари…
2. Бъдете търпеливи. Дайте ни необходимото време, за да изградим вашия мечтан мотор. Къстъм моторите са прецизна изработка и изискват много усилен труд и въображение.
3. Вашите желания, съчетани с нашата професионална преценка са пътя към безопасния мотор. Доверете ни се и ще създадем здрава и безпроблемна машина за Вас.

сервиз за мотори

какво ви очаква в сервиза за мотори

  • Персонална среща в нашия сервиз за мотори.
 
  • Преглед и техническа проверка на мотора.

Зад всеки успешен проект стои една здрава изходна машина. Това е основна стъпка в изготвянето на оферта. 

  • Проект и идеи

Ще направим няколко скици, ще ви покажем най-доброто съчетание от Вашите идеи и нашите дизайнерски виждания. Накрая ще изберем заедно крайния дизайн.

  • Ще Ви дадем крайна оферта с фиксирана цена.
 
  • Ще изработим Вашия мечтан мотор.

Бъдете търпеливи, ще спазим срока. Качествената изработка изисква внимание към всеки детайл.

  • Тестове

Преди да ви дадем готовия мотор, ще го тестваме. Всяка електронна и механична част ще бъдат тествани, за да няма дефекти, шумове или пропуски. Само така можем да Ви дадем гаранция за това, което сме направили.

  • …гаранционна и след гаранционна поддръжка

Защото знаем колко е важно да имате на кого да разчитате.

Нашият сервиз за мотори е специализиран в изработката на индивидуални проекти.